Yahoo Messenger se va inchide!



Dupa 18 ani, Yahoo Messenger va fi oprit.

Lansata in 1998 sub numele de Yahoo Pager, Yahoo Messenger a devenit un fenomen in urmatorul deceniu. Dupa declinul din ultimii ani cauzat de cresterea Facebook-ului, Yahoo a anuntat ca va inchide vechea aplicatie de Messenger pe 5 august anul acesta.

Compania a introdus o versiune mai moderna anul trecut, cea clasica urmand sa fie cea inchisa. Versiunea clasica de Messenger era in continuare populara printre utilizatorii din Asia. Nu suficient pentru ca Yahoo sa o pastreze.

"Daca in ziua de astazi oferim o conexiune intre versiunea clasica si noul Messenger, incurajam toti utilizatorii sa faca tranzitia la noul Yahoo Messenger pentru ca nu vom mai oferi suport pentru versiunea clascica incepand cu 5 august 2016. Vom continua sa ne concentram pe noul Messenger, avand ca obiectiv oferirea celei mai bune experiente pentru utilizatori" au explicat cei de la Yahoo printr-o postare pe blog. Astfel, de pe 6 august, utilizatorii nu se vor mai putea loga pe versiunea clasica.

Yahoo a anuntat ca va dezvolta o aplicatie care sa poata fi descarca pe PC, insa aceasta nu va veni foarte curand.
Sursa : www.yoda.ro

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

PLAYINFO va incurajează sa comentați. Nu se accepta cuvinte jignitoare sau obscene către alți utilizatori cât și către administratorul acestui blog! Comentariile trimise fără nume ca anonim vor fi șterse. PLAYINFO își rezerva dreptul de a șterge oricând un comentariu care are un caracter deranjant.