Upgrade la Windows 10: Informații de îndrumare despre programare și notificări



Pentru a vă verifica starea sau modifica programarea și notificările despre upgrade-ul dvs., consultați instrucțiunile de mai jos. Întrebări frecvente suplimentare despre upgrade-ul gratuit pot fi găsite aici.

Este posibil să fi primit o notificare (precum ecranul pop-up afișat mai sus) privind upgrade-ul PC-ului dvs. la Windows 10.

Această notificare semnifică faptul că upgrade-ul la Windows 10 se va produce la momentul indicat, cu excepția cazului în care selectați Faceți upgrade acum ori „Faceți clic aici pentru a modifica programarea upgrade-ului sau pentru a revoca upgrade-ul programat”. Dacă faceți clic pe OK sau pe simbolul „X” roșu, sunteți pregătit pentru upgrade și nu mai trebuie să faceți nimic.

După ce închideți această fereastră pop-up, PC-ul va face upgrade la data și ora programate. Pe baza feedbackului de la clienți, în cea mai recentă versiune a aplicației Obțineți Windows 10 (GWX) confirmăm data și ora upgrade-ului dvs. programat și vă oferim posibilitatea suplimentară de a revoca sau reprograma upgrade-ul. Este posibil ca ecranul pe care îl vedeți să se modifice ușor pe baza noului feedback.



Schimbarea upgrade-ului programat

Pentru a schimba upgrade-ul dvs. programat, utilizați aplicația Obțineți Windows 10 (GWX) pentru a urma acești pași.
  1. Mai întâi închideți toate casetele de dialog GWX deschise, apoi relansați aplicația GWX făcând clic pe pictograma Windows din partea inferioară a ecranului:
  2. După ce ați relansat GWX, veți vedea unul dintre următoarele mesaje:

    Ecran: Windows 10 este o actualizare recomandată pentru acest PCEcran: Microsoft recomandă upgrade-ul la Windows 10
    Din aceste ecrane puteți gestiona programarea upgrade-ului la Windows 10.
    • Pentru a programa sau a începe upgrade-ul, urmați instrucțiunile de pe ecran.
    • Dacă nu doriți să programați upgrade-ul, puteți să selectați „Faceți clic aici pentru a modifica programarea upgrade-ului sau pentru a revoca upgrade-ul programat” ori să faceți clic pe simbolul „X” roșu pentru a închide fereastra. (Dacă primiți un mesaj pop-up cu textul „Totul este stabilit!”, faceți clic pe linkul din partea de jos pentru a reprograma sau a revoca upgrade-ul.)
    Ecran: V-ați înscris pentru Windows 10 și este gata!
    Dacă primiți acest ecran:
    • Pentru a programa sau a începe upgrade-ul, urmați instrucțiunile de pe ecran.
    • Dacă nu doriți să vă programați upgrade-ul, faceți clic pe linkul la „schimbare programare upgrade sau revocare upgrade programat”. Apoi selectați opțiunea Revocare upgrade programat în următorul ecran.
Dacă upgrade-ul dvs. a fost programat anterior, veți vedea mesajul Windows 10 este o actualizare recomandată pentru acest PC. Pentru a revoca upgrade-ul dvs. programat , faceți clic pe linkul la „schimbare programare upgrade sau revocare upgrade programat”. Apoi selectați opțiunea Revocare upgrade programat în următoarele ecrane.


Atunci când programați upgrade-ul dvs., veți primi un memento cu 15 minute înainte de începerea upgrade-ului. După afișarea mementoului, puteți face clic pe Am nevoie de mai mult timp pentru a reprograma sau a revoca upgrade-ul.


Dezactivarea notificărilor

Dacă nu mai doriți să primiți notificări pop-up pentru oferta de upgrade gratuit, puteți să ascundeți notificările și să ascundeți aplicația GWX. Dacă nu doriți să faceți upgrade, atunci, înainte de a urma pașii următori pentru dezactivarea notificărilor, trebuie, de asemenea, să confirmați că ați revocat orice upgrade programat urmând instrucțiunile de mai sus. (Notă: Dacă upgrade-ul este programat deja, mementoul care se afișează cu 15 minute înainte de începerea upgrade-ului va apărea chiar dacă notificările au fost dezactivate.)
  1. Faceți clic dreapta (sau apăsați și țineți apăsată) bara de activități, apoi selectați Proprietăți.
  2. În fila Bară de activități, duceți-vă în jos la Zonă de notificare și selectați Particularizare...
  3. În fereastra Pictograme în zona de notificare, pentru pictograma GWX, selectați Se ascund pictograma și notificările.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

PLAYINFO va incurajează sa comentați. Nu se accepta cuvinte jignitoare sau obscene către alți utilizatori cât și către administratorul acestui blog! Comentariile trimise fără nume ca anonim vor fi șterse. PLAYINFO își rezerva dreptul de a șterge oricând un comentariu care are un caracter deranjant.