Cum sa faci upgrade gratuit la Windows 10 - după 29 iulie 2016


Prin aplicatia "Asistent de upgrade Windows 10" Microsoft va permite utilizatorilor de Windows 7 și 8.1 sa faca upgrade gratuit la Windows 10, chiar și după 29 iulie 2016, atunci când perioada de upgrade gratuit la Winows 10 s-a incheiat.
Cu toate acestea, Microsoft a lansat un site pentru utilizatorii cu handicap care utilizează tehnologiile de asistare Windows , pentru a efectua un upgrade gratuit la Windows 10, chiar și după expirarea termenului primar.

De fapt, nu există nici o restricție, și pentru a profita de oferta de upgrade gratuit, trebuie doar să faceți clic pe "Faceți upgrade acum".
Se va descarca utilitarul "Asistent de upgrade Windows 10(Windows10Upgrade), pe care v-a trebui sa-l rulati. Dupa ce se va porni, se va verifica compatibilitatea calculatorului și se va actualiza gratuit la Windows 10, chiar și după 29 iulie 2016.



În prezent, Microsoft tot nu renunta sa ne ofere cai de acces catre un upgrade gratuit la Windows 10!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

PLAYINFO va incurajează sa comentați. Nu se accepta cuvinte jignitoare sau obscene către alți utilizatori cât și către administratorul acestui blog! Comentariile trimise fără nume ca anonim vor fi șterse. PLAYINFO își rezerva dreptul de a șterge oricând un comentariu care are un caracter deranjant.