MiniTool Power Data Recovery 7.0 Review & Giveaway


În perioada in care in care trăim, este imposibil sa nu fi luat contact cu tehnologia. Iar astfel aceasta a devenit o parte din viața noastră, si tot mai multe date personale, documente, poze, videoclipuri ș.a.m.d sunt stocate pe diferite medii, cum ar fi CD/DVD, USD, HDD, SSD, NAS si altele. Iar odată cu creșterea numărului a astfel de dispozitive, crește și probabilitatea ca datele stocate pe ele sa fie corupte sau sa fie pierdute.
Din fericire, daca am ajuns in situația de mai sus, este bine sa știm ca există soluții pentru recuperarea datelor. MiniTool Power Data Recovery este o soluție foarte buna atunci când vine vorba de recuperarea datelor corupte sau șterse pe diferite medii de stocare. Acesta este capabil sa recupereze date de pe medii de stocare care sunt afișate ca fiind in format RAW, și nu pot fi deschise, poate recupera date de Hard Disk, CD/DVD, etc.

Programul respectiv este disponibil in mai multe versiuni, mai exact in versiunea Free Edition, Personal License, Commercial License, Enterprise License, Technician License. Versiunea Free poate recupera doar 1Gb de date, insa daca vreti mai mult de atat, va trebui sa faceti upgrade la celelalte versiuni, care insa costa bani, ultima fiind si cea mai scumpa. Versiunea Personal, versiune la care o sa ofer si eu 10 licente costa 69 $ U.S.

Procesul de recuperare al datelor este unul foarte simplu datorită interfeței foarte intuitive si ușor de folosit. Ecranul principal oferă mai multe opțiuni de recuperare a datelor în funcție de tipul și mediul de stocare de pe care am pierdut date. Aceste opțiuni includ recuperarea datelor șterse (Undelete Recovery), recuperarea datelor de pe partiții șterse sau pierdute (Lost Partition Recovery), recuperarea datelor de pe partiții corupte (Damaged Partition Recovery), recuperarea datelor media digitale (Digital Media Recovery) sau a datelor stocate pe mediile optice (CD/DVD Recovery).



Cum se recuperează date
Pentru început va trebui sa ne alegem de pe ce mediu de stocare se va face scanarea datelor pierdute. Pentru test, eu am ales sa recuperez poze de pe o partiție, și vom selecta opțiunea Digital Media Recovery.


Ne vom alege partiția de pe care vrem sa recuperam pozele, in cazul meu partiția F, însă voi puteți sa alegeți oricare alta partiție.


Dar înainte de toate, as vrea sa va spun ca putem sa filtram rezultatele in funcție de ceea ce vrem noi sa căutam, iar pentru a face acest lucru va trebui sa apăsam pe butonul Setting, și să ne alegem ceea ce vream sa recuperam, după care vom apasă pe butonul OK.


Iar pentru a începe procesul de scanare va trebui să apăsăm butonul Full Scan, si așteptăm ca procesul de scanare sa se termine.


După ce procesul de scanare s-a terminat, se vor afișa toate fișierele care au fost găsite, și vor fi afișate in categorii, in funcție de tipul fișierului, de asemenea fiecare fișier identificat va putea sa fie previzualizat, înainte de a fi recuperat.
Pentru a recupera aceste date, va trebuie sa selectam fișierele pe care vrem sa le recuperam, si sa apăsam pe butonul Save.


Ne alegem locația unde vrem sa recuperam datele, este foarte important sa le recuperați in alt loc decât cel scanat de voi, si sa apăsam butonul OK, iar datele vor începe sa fie recuperate.


După ce se va termina procesul de recuperare, va trebui sa mergeți in locul unde s-au recuperat fișiere, și ca prin magie, acestea au apărut din nou.

Concurs:
Am decis împreuna cu dezvoltatorul aplicației sa oferim 10 licențe pentru versiunea Personal, pentru cei care urmăresc acest blog. Pentru a participa, va trebui sa ne spuneți în rubrica de comentarii la ce v-ar folosi un asemenea program. De asemenea, este obligatoriu sa comentați cu adresa de Facebook, sau alta rețea de socializare, alegând opțiunea Nume/Adresa URL(adresa URL a Facebook-ului, sau a altei rețele de socializare).  Extragerea va avea loc pe data de 15.06.2016.
Programul îl puteți descarca de aici.
Pagina web a dezvoltatorului este aici.

Concurs incheiat, lista castigatorilor este mai jos:



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

11 comentarii

comentarii
2 iunie 2016 la 21:30 delete

AS VREA TARE MULT SA POT RECUPERA POZELE DIN VACANTA DE PE UN MICROSD
MULTUMIM

Reply
avatar
2 iunie 2016 la 21:46 delete

Acest program m-ar ajuta sa recuperez datele care leam pierdut dupa reinstalarea windowsului

Reply
avatar
2 iunie 2016 la 22:01 delete

Salut, multumim pentru aceasta oportunitate, as vrea acesp program in versiune Personal, pentr a recupera mai mult de 1GB de date.

Reply
avatar
3 iunie 2016 la 18:21 delete

Vreau acest program pentru a recupera pozele din vacanta trecuta

Reply
avatar
6 iunie 2016 la 16:29 delete

As vrea acest program pentru ca sa recuperez date de pe un stick

Reply
avatar
10 iunie 2016 la 17:13 delete

L-as folosi pentru a recupera date pierdute din PC-ul meu de care am nevoie

Reply
avatar
16 iunie 2016 la 19:22 delete

Foarte fine, miar placea sa recuperez date de pe hard

Reply
avatar
16 iunie 2016 la 19:24 delete

imi trebui rogrameul pentru a recupera date de pe un usb

Reply
avatar
16 iunie 2016 la 19:26 delete

As vrea acest program ca sa recuperez o intreaga partitie, pe care am pierdurto dupa reinstalarea windowsului. Faci o treaba BUNA

Reply
avatar
16 iunie 2016 la 19:27 delete

Am folosi acest program in versiunea free, insa in versiunea pro as vrea sa pot face mai multe lucruri cu el

Reply
avatar
16 iunie 2016 la 19:32 delete

Mi-ar trebui programul respectiv pentru ami recupera datele sterse

Reply
avatar

PLAYINFO va incurajează sa comentați. Nu se accepta cuvinte jignitoare sau obscene către alți utilizatori cât și către administratorul acestui blog! Comentariile trimise fără nume ca anonim vor fi șterse. PLAYINFO își rezerva dreptul de a șterge oricând un comentariu care are un caracter deranjant.