Kerish Doctor 2016 Recenzie si Giveaway

Kerish Doctor 2016 este o soluție integrată pentru administrarea comptuerelor care utilizează cele mai bune tehnologii în domeniu.

Datorită sistemului său unic, Kerish Doctor 2016 previne în timp real căderile Windows și remediază în siguranță erorile registrelor. Aplicația curăță la intervale regulate sistemul dvs. pentru a elimina "gunoiul" digital acumulat și crește eficiența computerului în cel mai optim mod posibil. Kerish Doctor 2016 protejează computerul dvs. de malware și posibilele vulnerabilități ce pot apărea, și monitorizează setările computerului importante în ceea ce privește securitatea.

Sistemul inteligent de actualizare actualizează cu promptitudine baza de date a aplicațiilor care sunt în permanență îmbunătățite de experții noștri. Datoriță acestui sistem, suita de programe poate deveni din ce în ce mai eficientă pe zi ce trece.

Pentru a castiga o licenta pentru un an de zile pentru acest program, trebuie sa lasati un comentariu in care veți spune la ce v-ar ajuta un asemenea program, si sa lasati si adresa de email la care sa fiti contactati. Extragerea va avea loc pe data de 25/06/2016.

Concurs incheiat!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

1 comentarii:

comentarii
6 iunie 2016 la 06:36 delete

Ma-ar ajuta sa-mi optimizez calculatorul la maxim

Reply
avatar

PLAYINFO va incurajează sa comentați. Nu se accepta cuvinte jignitoare sau obscene către alți utilizatori cât și către administratorul acestui blog! Comentariile trimise fără nume ca anonim vor fi șterse. PLAYINFO își rezerva dreptul de a șterge oricând un comentariu care are un caracter deranjant.