Cum sa blocam accesul la orice aplicatie

Salut, an acest tutorial am sa va arat o metoda extrem de simpla de a bloca accesul la orice aplicatie din windows. Pentru acest lucru ne trebuie o mica aplicatie, care se numeste Simple Run Block, pe care o puteti descarca de aici. Aplicatia respectiva este foarte simpla si foarte usor de utilizat. Pentru mai multe detalii, urmariti tutorialul de mai jos:



 
In acest tutorial am sa va arat cum putem sa blocam accesul la orice aplicatie din windows foarte usor.

Abonare : https://goo.gl/0Mi3nE
Tutorial anterior : https://goo.gl/gDzLP2

Link de download: http://goo.gl/vwceVg

Adresa de gmail a canalului : pcsoft100k@gmail.com
Facebook:https://goo.gl/OCk2UK
Like
Subscribe
Comment

Utilizare Corectă
Acest Video este creat respectând criteriile Utilizării Loiale
Este informativ şi educativ
Critic
Nu aduce prejudicii de imagine, sau de ordin economic Produsului (Producătorului)

Fair Use
"Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use."

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

PLAYINFO va incurajează sa comentați. Nu se accepta cuvinte jignitoare sau obscene către alți utilizatori cât și către administratorul acestui blog! Comentariile trimise fără nume ca anonim vor fi șterse. PLAYINFO își rezerva dreptul de a șterge oricând un comentariu care are un caracter deranjant.